is een full service architectenbureau, dat ontwerpt om te bouwen. Met volle overgave maken wij architectuur toegankelijk voor iedereen.

Onze Rotterdamse mentaliteit houdt ons met beide benen op de grond. Wij steken onze handen uit de mouwen, en geloven in de kracht van eenvoud. Het is de kunst de opgave te herleiden tot de essentie. Zo komen wij binnen tijd en budget tot maakbare architectuur.

Met een kritische, maar open houding treden wij elke opgave tegemoet. Door het stellen van de juiste vragen komen wij met verrassende oplossingen. Van concept tot detail, in een goed gebouw sluit alles op elkaar aan.

In de uitwerking toetsen wij het ontwerp aan de geldende wet-regelgeving. Dit is waar we ambitie en realiteit samen- brengen tot een maakbaar resultaat.

Wij geloven dat architectuur niet ingewikkeld hoeft te zijn. 

 

Flip Nieuwpoort
Flip houdt  van de initiatief fase van projecten, als alles nog mogelijk is. Hij zoekt enthousiast naar de beste oplossing en zal niet rusten tot deze gevonden is. Met hetzelfde enthousiasme vertelt en discussieert hij graag over architectuur.

Ben Luteijn
Rustig en onbevooroordeeld treedt Ben elke opgave tegemoet. Geluk is voor hem bijdragen aan iemand anders zijn succes. Ben maakt projecten uitvoerbaar en neemt daarbij soms zelf de hamer & zaag ter hand. Zo bouwde hij zelf een bureau, badkamer en een boot (een kleintje).